Lábbeliket lopott

A győri rendőrök kábítószergyanús növényi származékot is foglaltak le a tolvajtól

A Győri Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 23 éves győri lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2015. április 29-én 16 órakor egy Győr-Belvárosi üzletből két pár sportcipőt tulajdonított el. A terhelt a termékekről az áruvédelmi eszközöket és a biztonsági tiketteket levágta, majd a lábbeliket táskájába rejtette, mikor az eladók feltartóztatták.

A rendőrök a tolvaj ruházatát átvizsgálták és kabátzsebéből, alufóliába csomagolt bruttó 10 gramm kábítószergyanús növényi származékot foglaltak le. A fiatal nyilatkozata alapján a lefoglalt „anyag” kábítószer és abból korábban fogyasztott, ezért a járőrök mintavételre előállították.

A nő gyanúsítotti kihallgatásán elismerte, hogy egy nappal korábban a boltból öt pár cipőt lopott, melyet lakásán a nyomozók lefoglaltak.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 05:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 557 5
NO2 10 10
NOx 11 5
O3 29 16
NO 1 -
Szélirány D
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!