Lakossági tájékoztató - Pannon-Víz Zrt.

Pannon-Víz tájékoztatóPannon-Víz Zrt. értesíti a Tisztelt Fogyasztóit, hogy a gönyűi vízműtelepen 2021. november-december hónapban a víztisztító technológiai berendezések karbantartási és felújítási munkáit végzi.

Ennek első ütemében Gönyű vízműtelepen az ivóvíz vas- és mangántalanító szűrőtartály töltet (szűrőkavics) cseréjét hajtottuk végre. A tartályból 18 m3 szűrőanyagot távolítottunk el, és elvégeztük az ilyenkor szükséges karbantartást, majd betöltöttük, fertőtlenítettük az új szűrőanyagot. A töltet cserével párhuzamosan az oxidációt elősegítő levegőbeviteli rendszer ellenőrzése, felújítása is megvalósul új kompresszor beépítésével.

A második ütemben, a jövő év elején Gönyű település ivóvíz hálózatának öblítését, légdugós tisztítását végezzük el. A hálózat öblítési munkák pontos idejéről a fogyasztóinkat még külön értesítjük. Az átfogó karbantartási és tisztítási munkák során Gönyűn átmenetileg nyomásingadozás jelentkezhet, illetve elszíneződhet az ivóvíz.

A tervezett üzemvitelt érintő karbantartási és hálózat tisztítási munkák szükségesek a biztonságos ivóvíz szolgáltatás érdekében.

Az ivóvíz minőségét akkreditált laboratóriumunk folyamatosan ellenőrzi. Az elszíneződött ivóvíz nem káros az egészségre, vastartalma viszont a szokásosnál magasabb lehet.

A gönyűi vízműtelepen alkalmazott víztisztítási technológia működése teljesen adalékanyag- és vegyszermentes.

Az elmúlt időszakban jelentkező vízminőség problémák és a tervezett hálózat tisztításokból adódó lakossági öblítésekhez szükséges vízfelhasználás kompenzálásáról Pannon-Víz Zrt. a jövő év elején külön tájékoztatót fog küldeni.

A lakossági észrevételeket, problémákat az iktato###kukac###pannon-viz.hu e-mail címen fogadjuk, illetve a havária eseményeket a központi 0-24 órás diszpécser szolgálatunkhoz a 96/311-753-as telefonszámon lehet bejelenteni.

 

Az okozott kellemetlenségekért fogyasztóink türelmét és megértését kérjük!

Győr, 2021. 12. 08.
Pannon-Víz Zrt.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!