Legyél te is határvadász!

Mosonmagyaróváron és Kapuváron folytatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó tevékenységét.

A megyei rendőr-főkapitányság toborzótisztjei 2017. május 11-én délelőtt Kapuváron, majd a délutáni órákban a mosonmagyaróvári vásárban folytatták toborzó munkájukat. Az érdeklődőket mindkét helyszínen tájékoztatatták a rendőri munkáról és a határvadász-képzések menetéről. A rendőrök informálták a hozzájuk fordulókat a jelentkezés alapvető feltételeiről, a szükséges fizikai, pszichológiai, egészségügyi és személyi követelményekről.

A toborzó standoknál minden megjelent részére a fenti információkat tartalmazó kiadványt adták át, azok pedig, akik már eldöntötték a jelentkezésüket felvételi egységcsomagot vehettek át a helyszínen.

A toborzás és a képzésre jelentkezés folyamatos, jelentkezni, illetve a határvadász-képzésről tájékozódni a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, valamennyi rendőrkapitányságon és rendőrőrsön, valamint a rendőrség honlapján lehet.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.22. 03:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 590 5
NO2 9 9
NOx 10 5
O3 65 36
NO 1 -
Szélirány K
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!