Leporolt akta

A győri nyomozók beazonosították a tolvajokat.

Vádemelési javaslattal zárta a Győri Rendőrkapitányság, annak a két győri férfinek az ügyét, akik 2012. március 8-án egy Győr-Marcalvárosi üzletbe betörtek.

A bűnügyesek az eljárást 2012. májusában felfüggesztették.

A vizsgálat adatai szerint a tettesek 2012. március 8-án a hajnali órákban feszítették ki az elektronikai üzlet ajtaját és onnan egy vitrines szekrényből különféle laptopokat tulajdonítottak el.

A nyomozók 2014. szeptemberében a nyomozás folytatásáról határoztak és beazonosították az elkövetőket. Az egyik gyanúsított, a büntetés-végrehajtási intézetben hasonló vagyon bűncselekmény elkövetése miatt jogerős szabadságvesztését tölti, míg társa szabadlábon védekezhet.

A Győri Rendőrkapitányság a 30 éves és a 28 éves győri lakosok ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 05:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 557 5
NO2 10 10
NOx 11 5
O3 29 16
NO 1 -
Szélirány D
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!