Lezárt akta: Elütötte a gyalogost és nem nyújtott segítséget

Vádemelési javaslattal zárult egy 22 éves férfi ügye, aki baleset okozott és segítségnyújtás nélkül hagyta el a helyszínt.

A Győri Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy pannonhalmi férfi ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2018. április 2-án 16 óra 20 perckor Pannonhalmán a Váralja úton, a vár felől a Szabadság tér irányába közlekedett egy négykerekű motorkerékpárral. Közlekedése során elvesztette uralmát járműve irányítása felett, ezért a quad-dal a kerítésnek szorított egy 48 éves nőt, aki a balesetben könnyű sérüléseket szenvedett. A sofőr a helyszínről segítségnyújtás nélkül elhajtott. A rendőrség  a négykerekű vezetőjét beazonosította és a rendőrkapitányságon segítségnyújtás elmulasztása bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatta. A nyomozás során azt is megállapították, hogy a 22 éves férfinak nem volt vezetői engedélye, bukósisakot sem viselt vezetés közben, valamint az általa vezetett jármű biztosítással sem rendelkezett.

A Győri Rendőrkapitányság a nyomozást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!