Lezárt akta: garázdaság miatt kell felelnie

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság egy 17 éves fiúval szemben, aki egy ismerősét bántalmazta.

A rendőrségre 2017. augusztus 28-án 23 óra 50 perckor érkezett bejelentés egy mosonmagyaróvári rendezvényen történt verekedésről. A kiérkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy a mosoni nyárbúcsúztató rendezvényen együtt töltötték az időt barátaikkal és később veszekedés alakult ki közöttük. A szócsata végén a társaságból egy 17 éves fiatalkorú fiú ököllel több esetben megütötte a sértett fejét. A fiatalkorút a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak. A fiú gyanúsított kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság a 17 éves fiatalkorúval szembeni nyomozást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

 

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.07.19. 11:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 616 6
NO2 10 9
NOx 14 7
O3 92 51
NO 3 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!