Lezárt akta: Kábítószert találtak a gépkocsiban Győrben

Vádemelést javasol a rendőrség egy 26 éves nő és egy 43 éves férfi ellen kábítószer-kereskedelem, illetve kábítószer birtoklása miatt.

A Győri Rendőrkapitányság nyomozást folytatott egy 26 éves helyi nő ellen kábítószer-kereskedelem vétség, illetve egy 43 éves helyi férfi ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendőrök 2017. szeptember 6-án éjszaka ellenőriztek egy gépjárművet Győrben. A sofőr ruházatát átvizsgálták és két tasak kábítószergyanús zöld növényi törmeléket találtak, amit lefoglaltak. A járőrök a személyautó vezetőjét elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozók az eljárás során azonosították a kábítószer átadásával gyanúsítható 26 éves nőt. A szakértői vélemény megerősítette, hogy a lefoglalt anyag kábítószernek minősül, ezért a helyi lakost kábítószer-kereskedelem vétsége miatt hallgattak ki az ügyben.

A Győri Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

 

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.07.20. 02:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 371 3
NO2 12 11
NOx 17 8
O3 76 42
NO 3 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!