Lezárt akta: Kábítószert találtak a gépkocsiban Győrben

Vádemelést javasol a rendőrség egy 26 éves nő és egy 43 éves férfi ellen kábítószer-kereskedelem, illetve kábítószer birtoklása miatt.

A Győri Rendőrkapitányság nyomozást folytatott egy 26 éves helyi nő ellen kábítószer-kereskedelem vétség, illetve egy 43 éves helyi férfi ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendőrök 2017. szeptember 6-án éjszaka ellenőriztek egy gépjárművet Győrben. A sofőr ruházatát átvizsgálták és két tasak kábítószergyanús zöld növényi törmeléket találtak, amit lefoglaltak. A járőrök a személyautó vezetőjét elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozók az eljárás során azonosították a kábítószer átadásával gyanúsítható 26 éves nőt. A szakértői vélemény megerősítette, hogy a lefoglalt anyag kábítószernek minősül, ezért a helyi lakost kábítószer-kereskedelem vétsége miatt hallgattak ki az ügyben.

A Győri Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!