Lezárt akta: kábítószert találtak a gépkocsiban Kapuváron

Vádemelést javasol a rendőrség két kapuvári férfi ellen kábítószer birtoklása miatt.

A Kapuvári Rendőrkapitányság nyomozást folytatott egy 28 éves helyi férfi ellen kábítószer birtoklása és járművezetés bódult állapotban vétség, 22 éves társa ellen pedig kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendőrök 2017. július 17-én éjszaka egy gépjárművet ellenőriztek Kapuváron. A személyautóban ketten tartózkodtak és mindketten zavartan és idegesen válaszoltak a feltett kérdésekre, így a járőrök átvizsgálták a járművet és ruházatukat. A gépkocsiban kábítószergyanús zöld növényi törmeléket, illetve fehér port is találtak, amiket lefoglaltak. A rendőrök az autó vezetőjét és utasát elfogták és mintavétel céljából előállították a Kapuvári Rendőrkapitányságra.

A szakértői vélemények alapján a lefoglalt anyagok kábítószernek minősülnek, a két férfi illegális szereket fogyasztott és a sofőr bódult állapotban vezette a járművet. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a kapuvári lakosokat az ügyben.

A Kapuvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!