Lezárt akta: közlekedési balesetet okozott

Vádemelési javaslattal zárták a nyomozást a soproni rendőrök egy 26 éves férfi ügyében, aki személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetet okozott.

A Soproni Rendőrkapitányság maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást G. Kristóf ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2017. július 22-én 2 óra 15 perckor a 84-es számú főúton közlekedett személygépkocsival Újkér felől Lövő irányába. A főút 94-es kilométerszelvényében áttért az út menetirány szerinti baloldalára, majd lehajtott az úttestről és egy fának ütközött. Az ütközést követően a gépkocsi felborult. A közúti közlekedési balesetben a jármű két utasa sérült meg.

1

Az eljárás során kirendelt igazságügyi orvos szakértő megállapította, hogy az egyik utas olyan súlyosan megsérült, hogy sérülései maradandó fogyatékosságot okoztak.

2

A rendőrök a 26 éves férfit az ügyben gyanúsítottként hallgatták ki.

A Soproni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.24. 12:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 471 4
NO2 11 10
NOx 18 8
O3 61 34
NO 5 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!