Lezárt vizsgálat: kábítószerdíler ellen nyomoztak

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya befejezte egy kábítószerrel kereskedő 49 éves férfival szemben folytatott ügy vizsgálatát.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság 2022. június 21-én kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények elkövetése miatt büntetőeljárást rendelt el, amelynek során a nyomozók felderítették a lehetséges kábítószer-kereskedőt, tanúkat hallgattak ki, illetve bizonyítékokat szereztek be. Az eljárás keretében megállapították, hogy egy 49 éves mosonmagyaróvári férfi hosszabb időn keresztül értékesítette a városban és vonzáskörzete területén a kábítószert. A nyomozásban az illegális anyaggal kereskedő férfit a rendőrök 2023. január 5-én kábítószer-kereskedelem vétség gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Munkatársaink az ügyben beszerzett bizonyítékok alapján a dílerhez köthető kábítószer vásárlókat is beazonosították, amelynek eredményeként egy 30 éves mosonmagyaróvári, és egy 28 éves mosonszolnoki fiatalembert, valamint egy 31 éves mosonmagyaróvári nőt kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt szintén gyanúsítottként hallgattak ki.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság az érintettekkel szemben lefolytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket végrehajtotta, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Mosonmagyaróvári Járási Ügyészségnek megküldte.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!