Lezárt vizsgálat: Ököllel megütötte

Súlyos testi sértés kísérlete miatt kell felelnie a soproni munkásszállón verekedő férfinak.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2018. július 14-én 19 óra körül, hogy egy soproni munkásszállón, előzetes szóváltást követően egy férfi megütötte az egyik ott lakót.

A kiérkező járőröknek a bántalmazott férfi elmondta, hogy aznap délelőtt a kollégája összeveszett a munkavégzés minősége miatt egy brigáddal. Ezt követően érkezett a szállóra a vitában érintett román állampolgárságú férfi, négy-öt társával együtt. Az ajtót nyitó sértettet szidalmazta, és egy alkalommal, ököllel fejen ütötte. Ezt követően egy kést is elővett a támadó, és tovább fenyegetőzött, majd amikor a bántalmazott férfi szobatársai megjelentek, társaival együtt a helyszínről elment.

A Soproni Rendőrkapitányság körözést adott ki a verekedő férfival szemben, akit végül 2019. május 1-én a Csanádpalota Autópálya Határátkelőhelyen fogtak el a rendőrök. A 34 éves férfit előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A bántalmazó a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Soproni Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a Soproni Járási Ügyészségnek a napokban átadta.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!