Lezárt vizsgálat: Önkényesen elvitt autóval, ittasan hajtott árokba

A Kapuvári Rendőrkapitányság befejezte egy 30 éves vésztői férfival szemben indult büntetőeljárás vizsgálatát.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. május 28-án az éjjeli órákban arról, hogy Kapuvár és Osli települések közötti útszakaszon egy autó az árokba hajtott. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy az autót az éjszaka folyamán, jogszerű használójának tudta és beleegyezése nélkül vitte el egy vele közös szálláson lakó munkatársa.

A járművet az árokba vezető sofőrrel szemben a járőrök alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, így beismerte, hogy elindulás előtt elfogyasztott néhány pohár alkoholt és vezetői engedéllyel sem rendelkezik.

Az egyenruhások a 30 éves férfit elfogták, és a Kapuvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók jármű önkényes elvételének bűntette, valamint ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Kapuvári Rendőrkapitányság a vésztői lakossal szemben folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban az illetékes járási ügyészségnek megküldte.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!