Lezárt vizsgálat: Részegen belerúgott a taxiba

A garázda férfi ügyének vizsgálatát befejezték a győri rendőrök.

Egy taxisofőr tett bejelentést a rendőrség ügyeletére 2019. július 10-én 23 óra 50 perckor, hogy Győrben megrongálták a gépkocsiját. A helyszínre kiérkező járőröknek elmondta, hogy egy szemmel láthatóan ittas utasa -amikor megérkeztek a címre, amit megadott a sofőrnek- kiszállt a gépkocsiból, majd egy sörösüveget dobott az autó felé, azonban azt nem találta el. Ezt követően belerúgott a taxi jobb első sárvédőjébe, ami behorpadt, majd a helyszínről távozott.

 A taxiban tartózkodott a garázda férfi ismerőse, aki az egyenruhásoknak elmondta, hogy barátja nehezményezte, hogy a taxisofőr nem engedte meg neki, hogy sörrel a kezében szálljon be az autóba, feltehetően ezen dühödött fel.

Az eljárás során a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki K. Gábor János győri lakost garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A 28 éves férfi beismerte tettét.

1

A Győri Rendőrkapitányság az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészségnek megküldte.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!