Lezárult a „SuliMoped” Győr-Moson-Sopron megyében

Ötven diák fejezte be eredményesen a képzést és vette át első vezetői engedélyét.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Balesetmegelőzési Bizottság – a közlekedési versenyeken elért kimagasló eredményeket figyelembe véve – két győri oktatási intézmény diákjai közül választotta ki azt az ötven tanulót, akik az Országos Balesetmegelőzési Bizottság által meghirdetett „SuliMoped” program keretén belül lehetőséget kaptak, hogy díjmentesen „AM” kategóriás járművezetői képzésen vegyenek részt.

A sikeres – KRESZ és elsősegélynyújtó – elméleti, majd járműkezelési vizsgát követően 2015. április és május hónapban már a forgalmi vizsgára készülhettek a fiatalok. A képzésen az oktatók és a Győr-Moson-Sopron Megyei Balesetmegelőzési Bizottság munkatársai minden segítséget megadtak a fiataloknak, hogy eredményes vizsgát tegyenek. 

Győr-Moson-Sopron megyében a programon induló mind az ötven diák sikeres vizsgát tett és ünnepélyes keretek között vehette át a legfeljebb 50 köbcentiméteres segédmotor-kerékpár, illetve mopedautó vezetésére feljogosító vezetői engedélyt.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.22. 03:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 590 5
NO2 9 9
NOx 10 5
O3 65 36
NO 1 -
Szélirány K
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!