Elfogták a lopás helyszínén

Visszament a tetten ért férfi annak a győri háznak az udvarába, ahol előző nap lopni próbált.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. október 13-án 7 óra 2 perckor egy győri asszonytól érkezett bejelentés, hogy a háza környékén felismer egy férfit, aki egy nappal korábban háztartási cikkeket akart ellopni tőle.

A járőrök a helyszínre érve a családi ház udvara mögötti területen elfogták P. Mihály győri lakost. Az intézkedők a 38 éves férfi igazoltatását követően megállapították, hogy egy nappal korábban az
idős nő otthonába ment azzal a céllal, hogy az udvaron lévő mellékhelyiségből konyhai gépeket és egyéb eszközöket tulajdonítson el. Az értékeket már összekészítette, de a tulajdonos tetten érte, ezért a helyszínről elmenekült.

A helyi lakost a rendőrök a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ellene lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kezdeményeztek büntetőeljárást.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.23. 02:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 582 5
NO2 11 10
NOx 16 7
O3 52 28
NO 3 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!