Megcsúszott és egy ház falának ütközött

Egy kanyarban sodródott le az úttestről az a teherautó, amelyik egy ház falának csapódott Fertőboz belterületén.

Fertőboz belterületén, Hidegség irányából Sopron felé közlekedett egy tehergépjármű vezetője 2017. november 23-án 19 óra 30 perckor, amikor a Fő utcán - a ködszitálástól nedves útburkolaton - megcsúszott. Mivel a gépjármű vezetője az autó sebességét nem az útkanyarulatnak és az időjárási viszonyoknak megfelelően választotta meg, a menetiránya szerinti bal oldalon lesodródott az útról, majd egy lakóépület falának ütközött. A balesetben - az elsődleges információk szerint - a tehergépkocsi sofőrje és utasa is 8 napon belüli, könnyű sérüléseket szenvedtek. Az eset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy az őszi, téli időszakra jellemző nedves, nyálkás, esetenként falevelekkel borított, jeges, havas utak komoly odafigyelést igényelnek. Számítsanak rá, hogy nedves útfelületen jelentősen nő a fékút, a féktávolság, a hirtelen fékezéssel nagymértékben nő a megcsúszás, kifarolás, adott esetben a pályaelhagyás veszélye is. Ilyen útviszonyok között a megengedettnél is alacsonyabb sebességgel kell közlekedni, óvatosan, finoman kell a fékeket használni, valamint kerülni kell a hirtelen kormánymozdulatokat!

1

2

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 05:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 557 5
NO2 10 10
NOx 11 5
O3 29 16
NO 1 -
Szélirány D
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!