Meghamisították a rendszámokat

Két külföldi férfit fogtak el a mosonmagyaróvári rendőrök egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Az M1-es autópályán, egy Mosonmagyaróvár közeli mérlegállomáson jelentette be ellenőrzésre járműszerelvényét egy török sofőr 2019. október 10-én 14 óra körül. A mérlegelés során megállapítást nyert, hogy a vontató eredeti szlovák rendszáma helyett egy francia hatósági jelzést szerelt fel a járműre, és a meghamisított egyedi azonosítóval közlekedett.  A 67 éves török férfit a rendőrök elfogták, és a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Az M1-es autópálya 153 kilométerszelvényében, 2019. október 10-én 10 óra 30 perckor, szintén Mosonmagyaróvár közelében észleltek a rendőrök egy kisteherautót, ami letakart rendszámtáblával közlekedett Budapest irányába. A rendőrök a járművet egy közeli pihenőbe terelték, ahol a gépkocsit vezető szerb állampolgárt elfogták és a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították. A 31 éves férfit a nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!