Megpakolt bevásárlókocsival távoztak fizetés nélkül

A mosonmagyaróvári rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

 

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság a 08040/1661/2019. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a képen látható két ismeretlen férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2019. december 20-án 18 óra 20 perckor egy mosonmagyaróvári élelmiszerüzletben különböző vegyi árukat és élelmiszereket pakolt egy bevásárló kocsiba, majd azt kitolták a boltból, és fizetés nélkül távoztak. A két férfi egy bordó, Volvo típusú kombi személyautóval hagyta el a helyszínt.

A két ismeretlen férfiról a biztonsági kamera felvételt készített.

1

2

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfiakat felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!