Megújították az együttműködést

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője és a győri Széchenyi István Egyetem rektora értékelte az elmúlt év együttműködésének tapasztalatait.

Csizmadia Gábor rendőr dandártábornok megyei rendőrfőkapitány és Prof. Dr. Földesi Péter az egyetem rektora 2017. október 5-én délben a két szervezet között kötött együttműködési megállapodásban foglaltak megvalósítását értékelték. A megbeszélésen mindkét fél kiemelte, hogy az egyetemen tanuló diákok gyakorlati jártasságának megszerzése kiemelt jelentőségű a későbbi munkavállalásuk szempontjából. A szakmai gyakorlat célja, hogy a hallgatók előtanulmányainak megfelelő munkahelyen, munkakörben az elméleti és gyakorlati ismeretek összekapcsolásával, a szakma gyakorlásához szükséges munkavállalói kompetenciák munkafolyamatokban történő alkalmazását elsajátítsák.

A tárgyaláson a két szervezet vezetői megújították az együttműködési megállapodást és kiegészítették azzal, hogy a jövőben a megyei rendőr-főkapitányság - és az irányítása alá tartozó rendőrkapitányságok - nemcsak az egyetemen tanuló jogász, hanem más alap- és szakképzésen részt vevő hallgatók részére is biztosítja a szakmai gyakorlat lehetőségét.  

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!