Megújult a faluház

A Gönyűért Egyesület, a helyi Vöröskereszt, a Polgárőrség, a Sakk szakosztály, a Lövészklub és az Önkormányzat összefogásával, az E.ON Erőművek Kft. támogatásával megújult a gönyűi Faluház. Először kívülről szépült meg az épület; lecserélték a tetőt, kicserélték az ablakokat, majd elkezdődött a belső felújítás. A padlótól a mennyezetig, a függönyöktől a berendezésig, a székek cseréjéig az eredmény önmagáért beszél. A felújításban a civil szervezetek tagjai kétkezi munkával is részt vállaltak. A színpad mögé a régi Postakocsi Fogadó és az Esterházy-kastély képét festette Hécz-Kállai Krisztina gönyűi festőművész.

A Faluház felavatására a Gönyűért Egyesület szervezett ünnepséget, ahol Major Gábor polgármester köszöntötte a résztvevőket, majd Beke István szavalata, Steingart Ferenc dalai, valamint a Kék Duna óvoda Halacska csoportosai, a győri Speciális Szakiskola színjátszó köre, a csornai Bárdos Kórus és a pázmándfalui MOVA Citerazenekar előadása szórakoztatta a közönséget.

A képek itt megtekinthetőek

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.24. 19:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 448 4
NO2 9 8
NOx 13 6
O3 71 39
NO 3 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!