Megütötte a jegyvizsgálót

A Győri Rendőrkapitányság lezárta a kalauzt bántalmazó férfi ügyét.A Győri Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta annak a helyi férfinek az ügyét, aki a győri pályaudvaron megütött egy jegyvizsgálót.

A vizsgálat adatai alapján a gyanúsított 2014. szeptember 27-én 23 óra 55 perckor a győri vasútállomás peronrészén egy alkalommal ökölbe szorított kézzel arcon ütött egy szolgálatban lévő kalauzt.

Az elkövető fél órával korábban a Sopronból Győrbe tartó személyvonaton került konfliktusba a jegyvizsgálóval. A férfi társával együtt 90 %-os menetjeggyel utazott, azonban egy lejárt hatósági igazolványt mutatott fel a kedvezmény igénybevételének igazolására. A jegyvizsgáló teljes árú jegy váltására kötelezte, melyet kifizetett.
Az időközben Győrbe érő vonatról az utasok leszálltak, mikor a tettes a peronon ismételten szóváltásba keveredett az ellenőrrel és egy alkalommal ököllel arcon ütötte, majd az aluljáróba lefutva elmenekült.

A nyomozók rövid idő alatt beazonosították a bántalmazót és gyanúsítottként hallgatták ki.
A Győri Rendőrkapitányság a 41 éves győri férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal a Járási Ügyészség részére megküldte.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!