Megütötte a jegyvizsgálót

A Győri Rendőrkapitányság lezárta a kalauzt bántalmazó férfi ügyét.A Győri Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta annak a helyi férfinek az ügyét, aki a győri pályaudvaron megütött egy jegyvizsgálót.

A vizsgálat adatai alapján a gyanúsított 2014. szeptember 27-én 23 óra 55 perckor a győri vasútállomás peronrészén egy alkalommal ökölbe szorított kézzel arcon ütött egy szolgálatban lévő kalauzt.

Az elkövető fél órával korábban a Sopronból Győrbe tartó személyvonaton került konfliktusba a jegyvizsgálóval. A férfi társával együtt 90 %-os menetjeggyel utazott, azonban egy lejárt hatósági igazolványt mutatott fel a kedvezmény igénybevételének igazolására. A jegyvizsgáló teljes árú jegy váltására kötelezte, melyet kifizetett.
Az időközben Győrbe érő vonatról az utasok leszálltak, mikor a tettes a peronon ismételten szóváltásba keveredett az ellenőrrel és egy alkalommal ököllel arcon ütötte, majd az aluljáróba lefutva elmenekült.

A nyomozók rövid idő alatt beazonosították a bántalmazót és gyanúsítottként hallgatták ki.
A Győri Rendőrkapitányság a 41 éves győri férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal a Járási Ügyészség részére megküldte.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.22. 03:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 590 5
NO2 9 9
NOx 10 5
O3 65 36
NO 1 -
Szélirány K
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!