Migránsok a nemzetközi vonaton

A készenléti rendőrök 18 migránsot állítottak elő tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt a hegyeshalmi vasútállomásról.

A Készenléti Rendőrség vonatkísérő járőrei 2015. április 18-án 23 óra 45 perckor a hegyeshalmi vasútállomáson 18 határsértőt szállítottak le a Kálmán Imre nemzetközi gyorsvonatról. A kilenc szíriai, hét afgán, valamint a palesztin és sierra leonei állampolgárságú férfiak befogadó állomásról jöttek el, jogszerű magyarországi tartózkodásukat és a továbbutazás feltételeit igazolni nem tudták. Bécsig váltott menetjeggyel, érvényes úti okmányok és vízum nélkül jogellenesen akartak külföldre jutni.

Az intézkedők a migránsokat tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Határrendészeti Osztályára előállították, ügyükben a továbbiakban a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal jár el.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 05:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 557 5
NO2 10 10
NOx 11 5
O3 29 16
NO 1 -
Szélirány D
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!