Migránsokat fogtak el

A győri és a mosonmagyaróvári rendőrök 11 külföldi férfit állítottak elő a hegyeshalmi vasútállomásról.

A győri rendőrök és a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Határrendészeti Osztályának beosztottjai az osztrák hatósággal 2014. november 6-án Blue Railpol akció keretein belül a hegyeshalmi vasútállomáson álló nemzetközi gyorsvonatok utasait ellenőrizték.

A győri járőrök 16 óra 50 perckor öt afgán férfit igazoltattak az utasok közt, a mosonmagyaróvári és az osztrák rendőrök 11 óra 13 perckor négy koszovóit, 23 óra 50 perckor egy szír és egy afgán állampolgárt ellenőriztek a járműveken.

A külföldiek Ausztriába akartak eljutni, azonban jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudták igazolni, továbbutazáshoz szükséges úti okmányokkal nem rendelkeztek.

A migránsokat tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitánység Határrendészeti Osztályára előállították.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 07:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 646 6
NO2 18 17
NOx 23 11
O3 4 2
NO 4 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!