Migránsokat fogtak el

A mosonmagyaróvári rendőrök 8 külföldi állampolgárt állítottak elő az elmúlt 48 órában.

A magyar és az osztrák rendőrök közös akcióban 2014. szeptember 28-án 17 óra 14 perckor három Ausztriába utazó afgánt, köztük 2 gyermekkorút állítottak elő a hegyeshalmi vasútállomásról a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra. A külföldiek jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudták hitelt érdemlően igazolni és érvényes úti okmánnyal sem rendelkeztek.

Szintén a hegyeshalmi vasútállomáson várakozó nemzetközi gyorsvonaton ellenőriztek az egyenruhások két marokkói, egy szír és egy elefántcsont parti állampolgárt 2014. szeptember 29-én 23 órakor, illetve egy szír férfit 2014. szeptember 30-án 11 óra 30 perckor. A külföldiek Bécsbe
akartak eljutni, de továbbutazásra jogosító okmányokkal nem rendelkeztek, ezért előállították őket a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra.

A külföldiekkel szemben a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság tiltott határátlépés kísérlete miatt indított szabálysértési eljárást.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.23. 02:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 582 5
NO2 11 10
NOx 16 7
O3 52 28
NO 3 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!