Motorossal ütközött

Vádemelési javaslattal zárult egy külföldi férfi ügye, aki személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetet okozott.

A Győri Rendőrkapitányság közúti baleset okozás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást V.I. 47 éves bolgár állampolgár ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2016. szeptember 12-én 19 óra 58 perckor Volkswagen típusú személyautóval közlekedett a 82-es számú főúton Nyúl felől Győr irányában. Közlekedése során a 69-es kilométerszelvénynél balra, az M1-es autópályára szándékozott felhajtani, de a kanyarodási manőver alkalmazásakor nem adott elsőbbséget a szemből érkező, S.Z. által vezetett Yamaha típusú motorkerékpárnak. A 31 éves férfi a baleset elkerülése végett a motorkerékpárját fékezte, de az ütközést nem tudta elkerülni.

A közlekedési baleset következtében a motorkerékpár vezetője súlyos sérüléseket szenvedetett.

A közúti közlekedési balesetet okozó sofőrt az ügyben gyanúsítottként hallgatták ki.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.24. 20:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 440 4
NO2 9 8
NOx 14 6
O3 67 37
NO 3 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!