Nem adták meg az elsőbbséget, balesetet okoztak

Mindkét ütközés személyi sérüléssel járt.

Győrben, a Madách utca és Kiskúti út kereszteződésében közlekedett egy Suzuki típusú gépkocsi vezetője 2021. május 2-án 12 óra 5 perckor. Haladása során a Kiskúti úton kihelyezett Elsőbbségadás kötelező jelzőtábla utasítását figyelmen kívül hagyva behajtott a kereszteződésbe, ahol nem biztosított elhaladási elsőbbséget a védett úton érkező Renault vezetőjének, így összeütköztek. Az ütközés következtében a Suzuki a bal oldalára borult, majd egy ott lévő ingatlan kerítésének is nekiütközött. A balesetben az okozó jármű vezetője, valamint a vétlen autó utasai megsérültek, őket a mentők kórházba vitték.

Szintén Győrben, a Táncsics Mihály út és Jósika út kereszteződésében haladt a délelőtti órákban egy Opel típusú gépkocsi vezetője. Közlekedése során a Jósika úton kihelyezett Elsőbbségadás kötelező jelzőtábla utasítását ő is figyelmen kívül hagyta, ezért nekiütközött a védett úton érkező Renaultnak. Az ütközés következtében az Opel továbbsodródott, majd nekiütközött egy közúti jelzőtáblának. A balesetben az autókban utazók megsérültek, őket a mentők kórházba vitték.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy a balesetek megelőzése csak közös felelősségvállalás alapján lehetséges, azok elkerülése érdekében minden közlekedésben résztvevőnek be kell tartania az alapvető közlekedési szabályokat


Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!