Nem késlekedtek

Egy 72 éves férfi életét mentették meg a győri járőrök.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. január 6-án 14 óra 15 perckor érkezett bejelentés Győrből, hogy egy idős férfi napok óta nem ad életjelet magáról.

A járőröket a Fehérlaposi dűlőben található ház előtt az aggódó szomszédok fogadták. Panaszolták, hogy a bácsit már két napja nem látták és a telefonját sem veszi fel. A rendőrök az ingatlant körbejárták. Megállapították, hogy a nyílászárók zárt állapotban voltak és a ház körül sem tapasztaltak „mozgást”.

Az egyenruhások a bejárati ajtón többször kopogtattak és megállapították, hogy az belülről kulccsal zárt. A rendőrök az ajtó benyomták, majd a 72 éves férfit az egyik szobában észlelték. Az idős úr eszméletlen állapotban feküdt a padlón.

A helyszínre érkező mentőápolók közölték, hogy a segítség időben érkezett, mivel a sérült agyvérzést kapott, ezért további orvosi ellátásra kórházba vitték.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.21. 23:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 419 4
NO2 15 14
NOx 15 7
O3 74 41
NO 1 -
Szélirány ÉK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!