Nem tartották be a kanyarodás szabályait

Győr-Moson-Sopron megyében egy anyagi káros és egy személyi sérüléssel járó baleset történt figyelmetlen kanyarodás következtében.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt a 8628-as számú út és a 85-ös számú főút kereszteződésében 2019. február 21-én 16 óra 35 perckor. Egy 23 éves peresztegi férfi közlekedett személygépkocsival Pinnye felől, a 85-ös számú főút irányába. A kereszteződésben balra kanyarodott, azonban a manőver során nem biztosított elsőbbséget egy Pereszteg felől érkező autónak, amelynek következtében összeütköztek.  A főútra kanyarodó jármű az ütközést követően a menetiránya szerinti jobb oldali vízelvezető árokba sodródott. A balesetben személyi sérülés nem történt.

A baleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Beled külterületén, a 8606-os számú út 12+1187 kilométerszelvényében 2019. február 21-én 19 óra 25 perckor. Egy 20 éves helybéli férfi közlekedett személygépkocsival a 86-os számú főút felől a Rákóczi utca irányába. Az útkereszteződésben balra kanyarodott, amelynek során – eddig tisztázatlan okból - elütötte az út szélén láthatósági mellényben álló gyalogost. A baleset során a 60 éves városfalui nő megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

A baleset körülményeit a Csornai Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!