Nem voltak bekötve, az autó utasa zavartan viselkedett

Négyféle illegális szerre lett pozitív a gyorsteszt, a győri rendőrök elfogták a férfit.

Közlekedésrendészeti ellenőrzés során igazoltatták a járőrök egy BMW típusú személyautó sofőrjét és utasát 2019. szeptember 17-én 17 óra 40 perckor, Győr belterületén. A rendőrök a passzív biztonsági eszközök használatát ellenőrizték, amelynek során megállapították, hogy az autóban ülő két férfi biztonsági öve nem volt bekötve.

Az intézkedés közben a gépkocsiban utasként tartózkodó O. Lajos idegesen, nyugtalanul viselkedett, ezért az egyenruhások a két férfi ruházatát és a járművet is átvizsgálták. Ennek során az autó középkonzoljában, alufóliába csomagolva kábítószergyanús anyagot találták.

O. Lajos elismerte, hogy a nap folyamán drogot fogyasztott, és a két csomag az övé, ezért őt elfogták, majd a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol vele szemben drogtesztet alkalmaztak. Ennek eredménye amfetaminra, metamfetaminra, THC-ra és morfiumra is pozitív értéket mutatott.

A 26 éves férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Az ügy vizsgálatát a Győri Rendőrkapitányság szakértő bevonásával folytatja.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!