Nőket bántalmazott az utcán

A győri rendőrök két órán belül elfogták a garázda férfit.

Bejelentés érkezett a rendőrség ügyeletére 2019. augusztus 7-én 15 óra 55 perckor, hogy Győrben, az utcán egy férfi minden előzmény nélkül bántalmazott egy fiatal lányt. A sértettet az ismeretlen támadó hátulról megütötte, és megrángatta a haját, miközben hangosan szidalmazta is. Pár perccel később újabb hívást kapott az ügyelet, amely szerint hasonló támadás ért egy padon ülő nőt a Bisinger sétányon.

A kiérkező járőrök a sértettektől kapott részletes személyleírás alapján két órán belül elfogták L. József, 39 éves győri lakost, akit a Győri Rendőrkapitányságra előállítottak. A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a nyomozók megállapították, hogy több, hasonló bűncselekmény elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható az elfogott férfi.

A nyomozó hatóság L. Józsefet – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatta ki. Összesen egyrendbeli súlyos testi sértés bűntett kísérlete, négyrendbeli garázdaság vétség, és háromrendbeli könnyű testi sértés vétség elkövetésével gyanúsítják a 39 éves férfit. A nyomozók előterjesztést tettek L. József letartóztatásának indítványozására.

1

1

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!