Nyílt nap és toborzás Győrben

A Győri Rendőrkapitányság a rendőrség tiszthelyettesi állományának utánpótlására nyílt napot szervezett a középiskolás tanulók részére.

A Győri Rendőrkapitányság és a megyei rendőr-főkapitányság munkatársai a középiskolás tanulókat fogadták 2017. november 9-én. A toborzók a rendőrség tiszthelyettesi állományának utánpótlása érdekében szervezték a nyílt napot.

Toborzás

A rendőrök elsősorban a határvadász-képzésre történő jelentkezés feltételeiről tartottak felvilágosítást. A tájékoztatás tartalmazta a jelentkezéshez szükséges személyi feltételeken túl mindazokat a körülményeket, amelyek a sikeres pályázat benyújtásához nélkülözhetetlenek. Az érdeklődő fiatalokkal személyesen is elbeszélgettek a rendőri hivatást érintő kérdésekről.

A toborzás és a képzésre jelentkezés folyamatos, jelentkezni, illetve a határvadász-képzésről tájékozódni a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, valamennyi rendőrkapitányságon és rendőrőrsön, valamint a rendőrség honlapján lehet.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.07.20. 02:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 371 3
NO2 12 11
NOx 17 8
O3 76 42
NO 3 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!