Bazársoron vásárolta az okmányokat

A mosonmagyaróvári rendőrök előállítottak egy férfit, mert feltehetően hamis útlevéllel és igazolvánnyal akart Ausztriába utazni.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Határrendészeti Osztály beosztottjai 2014. november 4-én 8 óra 35 perckor egy magyar forgalmi rendszámú taxit állítottak meg közúti ellenőrzés céljából az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátkelőhelynél. A gépkocsiban a jármű magyar vezetőjén kívül egy iráni férfi utazott, aki igazoltatásakor egy francia útlevelet és egy francia személyigazolványt adott át az egyenruhásoknak. A rendőrök az okmányokat a helyszínen megvizsgálták és megállapították, hogy azok nagy valószínűséggel utánzatok. A 36 éves férfi a rendőröknek a helyszínen elismerte, hogy az útlevelet és az igazolványt Tiranában egy bazársoron vásárolta ismeretlen személytől háromszáz euróért.

A külföldit a rendőrök közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének gyanújával a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Határrendészeti Osztályára előállították.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.22. 03:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 590 5
NO2 9 9
NOx 10 5
O3 65 36
NO 1 -
Szélirány K
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!