Ököllel ütlegelte apját

A Győri Rendőrkapitányság a bántalmazó ideiglenes megelőző távoltartásáról határozott és súlyos testi sértés kísérlete miatt folytatja ellene az eljárást.

A mentőszolgálat munkatársai 2015. január 4-én 16 óra 31 perckor értesítették a rendőrség ügyeletét, mert sérülései ellátására egy 59 éves győri férfit vittek kórházba, akit a fia bántalmazott. Az édesapa elmondta, mióta 36 éves fia visszaköltözött hozzájuk, folyamatos a konfliktus közöttük. Erőszakos, kötekedő viselkedést tanúsít vele szemben, volt hogy bántalmazta.

Délután pénzt kért tőle, s mivel tartott tőle, hogy megint italra költi és fenyegetni fogja, nem adott neki. A fia feldúlt állapotban megütötte, ezért ezer forintot kivett a tárcájából.

A férfi magából kikelve a pénztárcáját akarta és apját ököllel ütlegelni kezdte. Miután látta, hogy vérzik az arca, a verést abbahagyta és ismeretlen helyre távozott. Az apa a bántalmazástól a földre rogyott, egy másik családtag hívta ki hozzá a mentőket.

A Győri Rendőrkapitányság a 36 éves férfi ideiglenes megelőző távoltartásáról határozott és súlyos testi sértés kísérlete miatt folytatja ellene eljárást.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.23. 02:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 582 5
NO2 11 10
NOx 16 7
O3 52 28
NO 3 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!