Ököllel ütlegelte apját

A Győri Rendőrkapitányság a bántalmazó ideiglenes megelőző távoltartásáról határozott és súlyos testi sértés kísérlete miatt folytatja ellene az eljárást.

A mentőszolgálat munkatársai 2015. január 4-én 16 óra 31 perckor értesítették a rendőrség ügyeletét, mert sérülései ellátására egy 59 éves győri férfit vittek kórházba, akit a fia bántalmazott. Az édesapa elmondta, mióta 36 éves fia visszaköltözött hozzájuk, folyamatos a konfliktus közöttük. Erőszakos, kötekedő viselkedést tanúsít vele szemben, volt hogy bántalmazta.

Délután pénzt kért tőle, s mivel tartott tőle, hogy megint italra költi és fenyegetni fogja, nem adott neki. A fia feldúlt állapotban megütötte, ezért ezer forintot kivett a tárcájából.

A férfi magából kikelve a pénztárcáját akarta és apját ököllel ütlegelni kezdte. Miután látta, hogy vérzik az arca, a verést abbahagyta és ismeretlen helyre távozott. Az apa a bántalmazástól a földre rogyott, egy másik családtag hívta ki hozzá a mentőket.

A Győri Rendőrkapitányság a 36 éves férfi ideiglenes megelőző távoltartásáról határozott és súlyos testi sértés kísérlete miatt folytatja ellene eljárást.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!