Ön dönt: iszik vagy vezet!

Az elmúlt 24 órában két ittas járművezetőt szűrtek ki a rendőrök a forgalomból Győr-Moson-Sopron megyében.

Lébényben, a Göbeház parkban ellenőriztek a rendőrök 2020. február 5-én a hajnali órákban egy ajkai sofőrt, aki egy DAF gyártmányú tehergépkocsival és a hozzá kapcsolt járműszerelvénnyel közlekedett. Az intézkedéskor vele szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért a férfit elfogták és további mintavételre a Győri Rendőrkapitányságra állították elő.

Kapuvár belterületén haladt egy himodi járművezető 2020. február 4-én 13 óra 30 perckor, amikor a rendőrök közlekedésrendészeti ellenőrzés miatt megállították. A 37 éves sofőrrel szembeni intézkedéskor alkoholtesztert is alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért a férfit a Kapuvári Rendőrkapitányságra előállították további mintavételre.

Az illetékes rendőrkapitányságokon mindkét férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy a balesetek megelőzése csak közös felelősségvállalás alapján lehetséges, azok elkerülése érdekében minden közlekedésben résztvevőnek be kell tartania az alapvető közlekedési szabályokat!


Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!