Önzetlen összefogás eredménye

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai, polgárőrök és civilek kutattak az eltűnt nő után.

http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/kozrendvedelem/onzetlen-osszefogas-eredmenye

A Győri Rendőrkapitányságra 2014. szeptember 27-én érkezett bejelentés, hogy egy 52 éves töltéstavai asszony otthonából ismeretlen helyre távozott és azóta nem adott életjelet magáról.

A Győri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szervezésében közel 70 fő kezdett a nő kutatásába.

A 35 fő rendőrön kívül, a Győri Speciális Mentők, az ESZKSZ Speciális Mentőkutyás Egyesület Veszprém Megyei tagjai, az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány Veszprém tagjai, a SOS Mentőkutyás Egyesület Budapest munkatársai, a Töltéstava-Pér Polgárőr Egyesület, a Barátság
Polgárőr Egyesület tagjai és helyi civil személyek segítették a környék átvizsgálását. A nehezen megközelíthető helyekre quadokkal, terepjárókkal illetve lóháton jutottak el a „keresők”. A szántókat madártávlatból egy motoros sárkányrepülő ellenőrizte.

A jó szervezés, kiváló irányítás és a kutatók közötti összhang meghozta gyümölcsét. Az egyenruhások négy órán belül a kijelölt mezőgazdasági területen megtalálták az eltűnt ruházatát, majd fél óra múlva az erősen kihűlt, kiszáradt, életveszélyes állapotban lévő asszonyt.

A kommunikálni nem tudó nőt a helyszínen tartózkodó mentőszolgálat munkatársai ellátták, majd állapotát stabilizálva kórházba szállították.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.07.20. 02:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 371 3
NO2 12 11
NOx 17 8
O3 76 42
NO 3 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!