Őrizetben a kábítószer-termesztő

A Soproni Rendőrkapitányság nyomozói egy újkéri családi házban 498 tő - különböző fejlettségi szintű növényből álló - marihuána ültetvényt foglaltak le.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 37 éves harkai férfi ellen.

Lakossági bejelentést követően tartottak házkutatást a soproni nyomozók egy újkéri családi háznál 2016. július 18-án a déli órákban. A rendőrök az ingatlan három helyiségében 498 tő, különböző fejlettségi stádiumú kábítószergyanús növényt, illetve ezek termesztéséhez szükséges berendezéseket találtak, amiket a helyszínen lefoglaltak.

A járőrök a növények termesztésével és gondozásával megalapozottan gyanúsítható H. Sz. 37 éves harkai lakost - Sopronkövesd térségében - elfogták és előállították. A férfit - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben. H. Sz. gyanúsított kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.22. 03:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 590 5
NO2 9 9
NOx 10 5
O3 65 36
NO 1 -
Szélirány K
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!