Oszlopnak ütközött

Kanyarodás közben elvesztette uralmát a járműve irányítása felett, majd oszlopnak ütközött egy sofőr Győrben. A balesetben a gépkocsivezető súlyos sérüléseket szenvedett.

Győrben a Szent István úton, az Árpád út felől, a Gárdonyi út irányába közlekedett egy autó vezetője 2018. február 10-én 17 órakor. Közlekedése során egy jobbra ívelő kanyarban az 1. számú főútra kihajtott, majd az autója feletti uralmát elveszítve, a gyorsító forgalmi sávból a szélső, egyenesen haladó forgalmi sávba áttért. Ott mindaddig sodródott, amíg az osztott pályás úttesten a forgalmi irányokat elválasztó szigetre felhajtott, ahol a gépkocsi jobb oldalával egy jelzőtábla tartókonzoljának csapódott.

Az autójával az ütközést követően megpördült, majd a haladási irányával megegyező irányban az osztott pályás úttest forgalmi irányait elválasztó szigeten állt meg a szemben haladó irány belső forgalmi sávjában. A balesetben a sofőr 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett, őt a mentők kórházba vitték. A sérült ellátása során a férfi kabátjának zsebéből, egy zöld műanyag kupakos üvegben, alufóliába csomagolva, jellegzetes szagú kábítószergyanús növényi törmelék került elő. A rendőrök a talált anyagot lefoglalták. A baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.07.20. 02:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 371 3
NO2 12 11
NOx 17 8
O3 76 42
NO 3 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!