Öt körözés volt ellene érvényben

A férfi menekülni próbált, a győri rendőrök elfogták.

Rendőri intézkedés történt 2020. március 2-án 19 óra 14 perckor Győrben, egy bevásárlóközpont előtti területen. Információ merült fel arra vonatkozóan, hogy egy többszörösen körözött és vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével is alaposan gyanúsítható férfi tartózkodik az épületben, ezért civil ruhás rendőrök várták a 30 éves férfit, majd amikor kilépett a főbejáraton, azonnal ellenőrzés alá vonták.

A győri férfi az intézkedésnek ellenállt, agresszívan viselkedett, valamint szökni próbált, ezért vele szemben kényszerítő eszközt alkalmaztak a rendőrök. Adatainak ellenőrzése során megállapították, hogy vele szemben öt körözés volt érvényben, többek között a Győri Törvényszék és a Soproni Járásbíróság is körözte a férfit, valamint európai elfogatóparancs is volt ellene. S. Tamás nem vonult be a börtönbe a bíróság által kijelölt időpontban, hogy megkezdje a kiszabott szabadságvesztésének letöltését, hanem bujkált a hatóságok elől.

Elfogásakor a viselkedése alapján felmerült a gyanú, hogy a körözött férfi nemsokkal a rendőri intézkedés előtt kábítószert fogyasztott. A vele szemben alkalmazott gyorsteszt pozitív eredményt hozott négy különböző illegális drogra.

Az intézkedők a 30 éves férfit előállították a Győri Rendőrkapitányságra, majd a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!