Óvodabővítés indul

KDOA Gönyűi Kék Duna Óvoda és Bölcsőde jelenleg férőhely-hiánnyal küzd. A képviselő-testület egyeztetett a problémáról, és az óvodavezetés véleményének figyelembevételével úgy döntött, hogy az önkormányzat két csoportszobával bővíti az épületet. Az új termek a jelenlegi bölcsődei csoportok fölött létesülő emeleti szinten jönnek létre. Emellett az óvoda konyhája is megújul, cseréljük a villanyvezetékeket, felújítjuk a víz, - fűtés,- és csatornarendszert.

A tervek szerint a 2022-es nevelési év már a bővített, felújított óvodában kezdődik majd. Az intézmény gondoskodik a folyamatos gyermekfelügyeletről az átalakítás alatt is, mindent megteszünk annak érdekében, hogy az építkezés a lehető legkevésbé zavarja a gyerekeket és a nevelő munkát. Ugyanakkor kérjük és köszönjük a szülők és az ott dolgozók türelmét és megértését, hiszen egy ilyen munka zajjal, porral és egyéb zavaró hatásokkal jár.

Az önkormányzat folyamatosan tájékoztatja majd a lakosokat a fejleményekről, kérdéseikkel pedig az info###kukac###gonyu.hu címen vagy az ismert telefonszámokon fordulhatnak hozzánk.


Major Gábor
polgármester

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!