Pénztárcát talált, nem adta vissza

A 71 éves gyanúsított a jánossomorjai bolt előtt talált pénztárcát jogtalanul eltulajdonította.

A Jánossomorjai Rendőrőrsre 2015. január 27-án 13 óra 20 perckor pénztárca lopásról érkezett bejelentés. A sértett a rendőröknek elmondta, délelőtt a helybeli boltban vásárolt, otthon vette észre, hogy nincs meg a pénztárcája. Az asszony elektromos kerékpárjával visszament az üzletig, de nem találta meg.

A bolt falára kihelyezett köztéri kamera rögzítette, észre sem vette, mikor pénzét és értékeit az üzlet előtt elveszítette. Az egyenruhások a felvételek alapján azonosították azt a férfit, aki az asszony pénztárcáját a földről felvette és jogtalanul eltulajdonította.
A helybeli férfi a pénztárca ellopását tagadta, az elétárt bizonyítékok alapján a bűncselekmény elkövetését beismerte. Látta, hogy a kerékpár hátsó csomagtartójából kiesett szomszédja tárcája, azt a járdáról felvette, de nem adta vissza neki. Gyanúsítotti kihallgatásakor elmondta, a pénzt kivette belőle, az asszony személyes iratait és tárcáját családi háza udvarán a kútba dobta. A ruházatából előkerült bankjegyet a rendőrök lefoglalták. A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság a 71 éves jánossomorjai férfi ellen jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 05:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 557 5
NO2 10 10
NOx 11 5
O3 29 16
NO 1 -
Szélirány D
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!