Polgárőr évértékelő Mecséren

A polgárőrség a rendőrség stratégiai partnere.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetség 2016. február 19-én tartotta évértékelő értekezletét Mecséren.

A polgárőrség közbiztonsági érték, kezdte beszámolóját Csaplár Zoltán megyei elnök, aki a későbbiekben ismertette a polgárőrök elmúlt évi áldozatos tevékenységét és értékelte a szervezet által végrehajtott feladatokat. 

Az Országos Polgárőr Szövetség elnökségi tagja, Zámbó Péter hangsúlyozta, hogy a polgárőrség stratégiai partnere a Rendőrségnek. Elmondta, hogy az OPSZ az „önkéntesek” szolgálati megjelenésen, formaruháján túl előtérbe helyezte az elméleti és szakmai képzéseket, melyekre a jövőben nagy hangsúlyt fektetnek. A teljesített szolgálati óraszámok, a közös járőrszolgálatok,az egyedi szolgálati ágak és kezdeményezések alapján a Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetség tagjainak áldozatos munkáját példaértékűnek ítélte.

A társszervek részéről elsőként Csizmadia Gábor r. dandártábornok, megyei főkapitány köszönte meg a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nevében az elmúlt évi  „közös” munkát, az összefogást. Értékelte a polgárőrök és rendőrök együttes szolgálatait, a végrehajtott feladatokat, valamint gratulált az elért célkitűzésekhez. Kiválónak ítélte a két szervezet közötti együttműködést és megerősítette a további szakmai támogatást.  

Csaplár Zoltán megyei elnök az ünnepélyes közgyűlést követően kitüntetéseket adott át. A megyei szövetség a két szervezet közötti eredményes együttműködéseként Csizmadia Gábor r. dandártábornok, Győr-Moson-Sopron megye rendőrfőkapitánya, valamint Sallai Péter tűzoltó dandártábornok, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Vezetője részére dísztőrt adományozott.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.22. 03:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 590 5
NO2 9 9
NOx 10 5
O3 65 36
NO 1 -
Szélirány K
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!