Pozitív drogteszt

Két férfit fogtak el a soproni rendőrök, mindkettőjüknél kábítószergyanús anyagot találtak.

Egy sopronhorpácsi férfival szemben intézkedtek a járőrök 2019. szeptember 15-én 14 óra 48 perckor Sopron belterületén. A ruházatának átvizsgálása során egyik zsebéből alufóliába csomagolt kábítószergyanús növényi származék, valamint fehér, porszerű anyag került elő. A 34 éves férfi a helyszínen beismerte, hogy a nap folyamán kétféle kábítószert is fogyasztott.

Szintén Sopronban 15 óra 15 perckor egy személyautót és sofőrjét vontak intézkedés alá a rendőrök. Az adatainak ellenőrzése során derült ki, hogy az igazoltatott férfi nem rendelkezett érvényes vezetői engedéllyel, valamint eltiltás hatálya alatt vezetett. A 37 éves soproni lakos az intézkedés során láthatóan zavartan viselkedett, ezért ruházatát és a gépjárművet is átvizsgálták az egyenruhások. Ennek során pénztárcájából alufóliába csomagolva kábítószergyanús fehér por került elő, valamint egy teleszkópos botot is lefoglaltak tőle.

1

A járőrök mindkét férfit elfogták, és a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, ahol a velük szemben alkalmazott drogteszt pozitív eredményt hozott. A 34 és a 37 éves férfit kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!