Győr belvárosában rabolt

A rendőrök rövid idő alatt elfogták a gyanúsítottat.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. október 13-án 16 óra 12 perckor érkezett bejelentés, hogy Győr belvárosában egy hölgyet kiraboltak.

A helyszínre érkező intézkedőknek a sértett panaszolta, hogy egy ismeretlen férfi jött vele szembe az utcán, aki előzetes szóváltás nélkül egy alkalommal ököllel arcon ütötte, majd nyakából nyakláncát kitépve elfutott.

Az egyenruhások azonnal a megadott személyleírás alapján az elkövető felkutatásába kezdtek és a bűnügyi nyomozókkal történt folyamatos információcserét követően látókörükbe került a délelőtti órákban egy helyi bevásárlóközpontban igazoltatott férfi.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható fiatalembert a járőrök 2014. október 13-án 18 órakor tartózkodási helyéről a rendőrkapitányságra előállították.

A Győri Rendőrkapitányság a 31 éves győri lakost őrizetbe vette és ellene rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.23. 02:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 582 5
NO2 11 10
NOx 16 7
O3 52 28
NO 3 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!