Rendőr- és Tűzoltónap Győr-Moson-Sopron megyében - Videóval

Közös ünnepséget tartott a megyei rendőr-főkapitányság és a katasztrófavédelmi igazgatóság.

A cikkhez kapcsolódó videó: https://youtu.be/gS9Za5wMNWs

A rendőrség április 24-én Szent György, míg a katasztrófavédelem május 4-én Szent Flórián napját ünnepli. A jeles napok alkalmából 2016. április 26-án a két szervezet közös ünnepséget tartott Győrben, a Richter Teremben.

Borkai Zsolt, Győr polgármestere beszédében megköszönte a két megyei szervezet munkáját és elmondta, hogy bár a lakosság gyakran nem jól ítéli meg a hivatásos szerveket, de fontos, hogy mindenki lássa ,,ők szolgálnak és együtt dolgoznak az emberek biztonságáért”. A polgármester elismerésben és jutalomban részesítette a kiváló teljesítményt nyújtó rendőrségi alkalmazottakat.

Németh Zoltán, a megyei közgyűlés elnöke elmondta, hogy az ünnepség lehetőséget teremt, hogy a rendőrök és a katasztrófavédelem is ,,reflektorfénybe kerülhet”, hiszen az emberek többsége csak a bajban találkozik velük.

A beszédek után Baross Ádám, a Győri Nádorvárosi Ének-zenei Általános Iskola tanulója adott elő egy zongoradarabot, aki korábban az országos verseny első helyezettje lett.

A közös ünnepség zárásaként Csizmadia Gábor rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány, Sallai Péter tűzoltó dandártábornok, megyei főigazgató, valamint a meghívott vendégek és a polgármesterek is elismerésben és jutalomban részesítették a kiváló teljesítményt nyújtó alkalmazottakat. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság részéről 147 rendőrségi dolgozó munkáját ismerték el a jeles napon.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.24. 12:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 471 4
NO2 11 10
NOx 18 8
O3 61 34
NO 5 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!