Rendőri segítség

A győri egyenruhások négy embert mentettek meg a zord időjárási körülmények elől.

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai 2015. január 5-én 19 óra 20 perckor a helyi buszpályaudvar várótermében igazoltattak egy 54 éves férfit. Az intézkedés alá vont az egyenruhásoknak dideregve panaszolta, hogy a hajléktalan szálló ideiglenes lakója és a délutáni órákban alkoholt fogyasztott, többször elesett és sérülései keletkeztek. A rendőrök az átázott ruházatú férfit felsegítették, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

A helyi rendőröktől 2015. január 6-án 16 óra 20 perckor kért segítséget egy győrzámolyi férfi, akit szintén a győri autóbuszállomáson ellenőriztek. Az igazoltatott önkívületi állapotban feküdt a megállóban, mikor a járőrök rátaláltak. A férfi sírva panaszolta az egyenruhásoknak, hogy cukorbeteg, napközben nem evett, émelyeg, szédül. Az egyenruhások a férfit felsegítették, részére védőitalt kínáltak. A helyszínre érkező mentőápolók megállapították, hogy a rendőrök időben intézkedtek, mivel az 52 éves férfi alkoholt fogyasztott és inzulinadagját nem adta be.

A győri járőrök 2015. január 6-án 19 óra 55 perckor a Győri Városi Könyvtár épülete mögötti részen igazoltattak két hajlék nélküli személyt. A 61 éves férfi és az 54 éves nő átfagyott állapotban egy betonaljzaton lévő kartonpapírokon feküdt, mikor a rendőrök ellenőrizték. A pár közölte, hogy az utcán élnek. A rendőrök a hideg időjárásra és a kihülés veszélyére tekintettel az intézkedés alá vontakat felsegítették, majd szolgálati gépjárműbe ültették és a kórházba szállították.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!