A rendőrség szemtanúk jelentkezését várja

Anyagi kárral járó közlekedési balesetek

Ismeretlen személy ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú személygépkocsival közlekedett 2021. október 30-án 13 óra 30 perc és 14 óra 40 perc között Győrben, a Szentlélek tér hátsó parkolójában. Haladása során – vélhetően figyelmetlen vezetése következtében – nekiütközött egy ott várakozó Ford Mondeo típusú személygépkocsinak.

Az M1-es autópályán Budapest felől Győr irányába közlekedett 2021. október 4-én 22 óra és 2021. október 5-én 10 óra 5 perc közötti időben ismeretlen sofőr, az általa használt ismeretlen gépjárművel. Haladása során a 110-es kilométerszelvénybe érve sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg, így az út jobb oldali szalagkorlátjának ütközött.

Az ismeretlen gépjárművezetők a balesetet követően a helyszínről adataik hátra hagyása nélkül hajtottak el.


Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy azokra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívás kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Győrben, a Szövetség utca 17. szám alatt, vagy az 520-092, illetve 520-094-es telefonszámok valamelyikén.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!