Rendőrségi felhívás

Közlekedési baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat közúti baleset okozásának ügyében:

2015.03.23-án 15 óra 20 perckor Győrött, a Tihanyi Árpád út és a Buda utca kereszteződésében anyagi káros közlekedési baleset történt.

A fenti időpontban a Győr-Felpéc-Kajárpéc útvonalon közlekedő, helyközi autóbusz haladt Győrött a Tihanyi Árpád úton az Eszperantó út felől, a Mester utca irányába. Közlekedésekor, feltehetően a tilos jelzésen való áthaladása miatt, járműve első lökhárítójának jobb oldalával nekiütközött, a Buda utcából a Tihanyi Árpád utcára, feltehetően szabad jelzésre kikanyarodó, Fiat típusú gépkocsi bal első kerekének, ill. sárvédőjének.

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a balesetet látták, az említett buszjáraton utasként utaztak, vagy a baleset körülményeire vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

Bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győr Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.05.25. 22:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 655 6
NO2 13 12
NOx 14 7
O3 20 10
NO 1 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!