Rendőrségi felhívások

Anyagi káros és személyi sérüléses balesetek tisztázásához várják szemtanúk jelentkezését

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2020. június 13-án 18 óra és 20 óra között Győrben, a Bartók Béla út 40. számú ház előtti parkolóban. Közlekedése során - tisztázatlan okból - nekiütközött egy szabályosan parkoló Seat típusú személygépkocsinak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Ismeretlen személy, kerékpárral közlekedett 2020. július 20-án 14 óra 20 perc körül Győrben, a Szigethy Attila úton, a Fehérvári út felől, az Ifjúság körút irányába. Haladása során - tisztázatlan okból – nekiütközött, majd rázuhant egy gyalogosra. A helyszínről mindketten eltávoztak, azonban a gyalogos későbbi orvosi vizsgálata során kiderült, hogy nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2020. július 19-én 12 óra és 20-án 9 óra 30 perc között Győrben, a Pálffy utca 9 számú ház mögötti parkolóban. Közlekedése során - tisztázatlan okból - nekiütközött egy szabályosan parkoló Suzuki típusú személygépkocsinak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2020. június 11-én Győrben, a Ciklámen utcában, a Szent-Györgyi Albert utca felől, a Bácsai út irányába. Közlekedése során nekiütközött egy előtte forgalmi okból fékező kerékpárosnak, aki az ütközés következtében az úttestre zuhant és megsérült. A gépjárművezető megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2020. július 19-én 12 óra és 20-án 12 óra között Győrben, a Tihanyi Árpád út 71. számú ház mögötti parkolóban. Közlekedése során - tisztázatlan okból - nekiütközött egy szabályosan parkoló Suzuki típusú személygépkocsinak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!