Hétvégi összesítő Győr-Moson-Sopron vármegyéből

Az elmúlt 72 óra rendőri intézkedései számokban.

A szolgálatot ellátó állomány az elmúlt három napban nyolc személyt fogott el, ebből ötöt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, kettőt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, egy külföldit pedig amiatt, mert az országban jogellenesen tartózkodott.

Előállítás tizenkilenc esetben történt, kilenc személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, hét főt ittas vezetés miatt, három embert pedig egyéb okból kifolyólag kísértek a rendőrségre a járőrök.

Szabálysértési feljelentéssel  52 alkalommal éltek a rendőrök, helyszíni bírságot 72, míg közigazgatási bírságot 108 alkalommal szabtak ki.

Az egyenruhások a megye útjain 1179 alkoholszondás ellenőrzést végeztek, amely során 5 esetben mutatott pozitív eredményt a műszer.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy mindig fokozott figyelemmel és körültekintéssel hajtsák végre a sávváltást. Figyelembe kell venni a holtteret is, a többszöri visszapillantó tükörbe nézés itt elengedhetetlen. Továbbá ne feledjék, hogy a biztonsági öv életet menthet! Csak egy mozdulat a biztonságosabb közlekedésért!

…hogy mindenki hazaérjen!

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!