Rendszámokkal trükköztek

A soproni rendőrök egy órán belül két gépkocsivezetőt fogtak el egyedi azonosító jelek meghamisítása miatt.

A Soproni Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának beosztottjai 2014. december 7-én 10 óra 30 perckor Sopron belterületén ellenőriztek egy P-s hatósági jelzéssel ellátott Suzuki típusú személygépkocsit.

A sofőr az ideiglenes rendszámhoz tartozó iratokat az egyenruhások kérésre nem tudta átadni, majd beismerte, hogy a járműre szerelt egyedi azonosítók „hamisak”.

A járőrök megállapították, hogy a gépkocsit a zalaegerszegi okmányiroda, határozat alapján 2011. évben a forgalomból kivonta, forgalmi rendszáma pedig leadásra került.

A Soproni Rendőrkapitányság a 23 éves zalaegerszegi lakos ellen egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Szintén a soproni rendőrök fogták el azt a helyi férfit, aki 2014. december 7-én 11 óra 30 perckor közlekedett osztrák forgalmi rendszámú járművével Sopron belterületén. A fiatalember úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy gépkocsiján nem az arra kiadott hatósági jelzések voltak felszerelve.

A rendőrök a „hamis” egyedi azonosítókat lefoglalták és a gépkocsivezetőt előállították a rendőrkapitányságra.

A Soproni Rendőrkapitányság a 20 éves soproni lakos ellen egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 07:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 646 6
NO2 18 17
NOx 23 11
O3 4 2
NO 4 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!